Zábavné pseudosporty pro odreagování

08.09.2013 16:08
Zábavné pseudosporty pro odreagování

Taky někdy na žádnou realitu nemáte náladu a chcete se prostě a jednoduše odreagovat? Naštěstí máte ve svém internetovém prohlížeči vždy k dispozici tisíce povedených her, které čekají jen na to, až je k rozehnání stresu, nebo špatné nálady použijete. Najdete je i na herním portálu Jogo.cz, který v přehledných kategoriích nabízí zábavu pro každého, včetně mnoha desíteksportovních her.

SportsHeads: Volleyball

SportsHeads je populární „sportovní“ série, ve které si sportovci musejí vystačit jen s velkou hlavou a jednou končetinou. Jedná se o zjednodušenou karikaturu, která sice vypadá naprosto strašně, ale z hlediska hratelnosti přináší mnohé výhody. Zaprvé je to vtipné, zadruhé může díky tomu být náležitě zjednodušena i hratelnost a hlavně ovládání. Hra samotná se inspiruje klasickým volejbalem pro PC, kde jste ale přes síť pinkali povětšinou hlavou. Tady se musíte trefit do připravené dlaně a ještě včas zmáčknout klávesu, která provede rádoby volejbalový úder.

Díky tomu je SportsHeads: Volleyball o poznání složitější, než podobné hry, kde stačí míč jakkoliv trefit, a ten se většinou vzorně přehoupne na soupeřovu stranu. Už tradiční je maximální počet dotyků, tedy tři. Chvíli trvá, než se do hry dostanete, ale pak vám SportsHeads: Volleyball nabídnou přeci jenom o poznání zajímavější spracovní volejbalu 1vs1, než konkurence.

Hrajte na adrese https://jogo.cz/h/sports-heads-volleyball


Reklama
Bookmark and Share
Zpět

Vyhledávání

© 2007 - 2016 Euroliga FIFA 16 online liga, FIFA 14 online liga, FIFA 13 online liga, FIFA 12, FIFA 11, NHL 09 online liga, Aktualni vysledky, Livescore, NHL 09 cestina, FIFA 11 cestina, kursove a sportovni sazky, živé přenosy, RFactor, Trackmania