Vysoce očekávaný fotbalový titul FIFA 14 míří do prodeje

23.09.2013 19:40

Vydání nového dílu nejúspěšnějšího fotbalového titulu se opět blíží. Mnoha cenami ověnčená série studia EA SPORTS se již 26. září dočká dalšího pokračování, kdy u nás na pulty prodejen dorazí FIFA 14. A to se spoustou novinek, licencovanou českou reprezentací a tradičně také za doprovodu kompletní české lokalizace včetně komentáře.

Hned na první pohled viditelnou novinkou je vlastní přebal pro tuzemský trh, který jsme naposledy zaznamenali pět let zpátky s FIFA 09 a Petrem Čechem. Po něm se mezi fotbalové hvězdy série dostal reprezentant a obránce Fenerbahce Istanbul Michal Kadlec, který na nás z obalu FIFA 14 bude koukat společně s barcelonským Lionelem Messim.

„Je pro mě ohromná čest být na obale FIFA 14. Nečekal jsem to, ale je pěkné vidět svoji postavu vedle Messiho,“ řekl v rozhovoru pro české Electronic Arts. „Sérii hraji už řadu let. Mým prvním dílem byla 96, která ani zdaleka neměla možnosti a grafiku aktuálních titulů. Nejraději hraji klasickou online sezónu, ale i s kluky z klubu a reprezentace, a to za Tottenham nebo Arsenal.“ se dále rozpovídal.

FIFA 14 přináší klasicky možnost online i offline hraní v jednom či více hráčích jak v klasických exhibičních, ligových či turnajových režimech, módu Kariéry nebo vysoce oblíbeném Ultimate Team, kde si skládáte svůj vlastní hvězdný kádr. Letos nabídne přes 600 licencovaných klubů z více jak 30 světových lig, 32 reálných stadionů, podstatné změny ve všech herních režimech a také technické novinky Čistá střela, Krytí míče, Reálná fyzika míče a Týmová inteligence, které zajistí ještě reálnější pocit z hraní počínaje chováním fotbalistů a konče pohybem míče.

FIFA 14 u nás vychází ve čtvrtek 26. září 2013 na PC, Xbox 360, PlayStation 3, mobilních systémech iOS a Android a spoustě dalších platforem. Později na podzim dojde také k vydání na nové generaci konzol Xbox One a PlayStation 4. K dostání je ve dvou edicích – klasické a zaměřené na režim Ultimate Team. K objednání jsou obě na https://www.easports.com/cz/fifa/koupit/CZ 

Bookmark and Share
Zpět

Vyhledávání

© 2007 - 2016 Euroliga FIFA 16 online liga, FIFA 14 online liga, FIFA 13 online liga, FIFA 12, FIFA 11, NHL 09 online liga, Aktualni vysledky, Livescore, NHL 09 cestina, FIFA 11 cestina, kursove a sportovni sazky, živé přenosy, RFactor, Trackmania