Soutěž o Metro Last Light

10.05.2014 09:44

Soutěž o Metro Last Light s ECLAVES.cz !

V poslední době se to zde hemží spoustou změn k lepšímu a dnes přichází další velká bomba! Možná jste v poslední době zaregistrovali, že se nám podařilo navázat partnerství se společností ECLAVES.cz, která se zabývá digitální distrubucí her, ať už počítačových nebo konzolových. Jelikož chceme naše fanoušky odměnit, rozhodli jsme se společně s ECLAVES.cz vytvořit soutěž pro Vás a širší veřejnost. Účastnit se jí může každý, kdo splní podmínky naší soutěže. Soutěžit tentokrát budeme o hru Metro Last Light, samozřejmě v digitální podobě. Bude se ale jednat o vylepšenou verzi s DLC seasson packem, která nabídne další obsah při hraní! Proto určitě neváhejte a zapojte se do naší společné soutěže! Stačí málo a i vy si můžete zahrát tuto jedinečnou hru se skvělou atmosférou postapokalyptického ruského podzemí!


Soutěž bude probíhat přímo na našem Facebooku a každý z Vás má šanci vyhrát! Hru Metro Last Light včetně Season passu věnovala do soutěže firmaECLAVES.cz,  která se zabývá digitální distribucí PC her. Soutěž bude probíhat od úterý 6.května do 31.května 2014.

reklama redia.cz

Bookmark and Share
Zpět

Vyhledávání

© 2007 - 2016 Euroliga FIFA 16 online liga, FIFA 14 online liga, FIFA 13 online liga, FIFA 12, FIFA 11, NHL 09 online liga, Aktualni vysledky, Livescore, NHL 09 cestina, FIFA 11 cestina, kursove a sportovni sazky, živé přenosy, RFactor, Trackmania