FIFA 15 První novinky

14.04.2014 00:57

FIFA 15 bude mít mnoho funkcí ze hry EA FIFA World Cup 2014 (Realistické davy fanoušků, reálné manažery, nové stadiony atd).

EA Sports se domluvila na příští 3 roky na smlouvě na Ligu mistrů a Evropskou ligu !!

 

EA Sports se domluvila na smlouvě pro příští 4 roky na pohárech Copa Libertadores a Recopa Sudamericana, které jsou obdobou Ligy mistrů v Jižní Americe a Mexiku

Ve FIFA 15 nebude chybět turecký tým Fenerbahce Istanbul

Zatím ve stavu vyjednávání je přidání dalších jihoamerických lig jako je uruguayská, paraguayská nebo ekvádorská liga a dokonce i některých jejich stadiónů. Dále se hodně diskutuje o 2. holandské lizečínské Super League.

EA také usiluje o přidání všech stadionů španělské ligy BBVA.

S velkou pravděpodobností se ve FIFA 15 setkáte už na všech platformách FUT Legends. Ve FIFA 14 jste mohli mít legendy jen na XBOX, který pro to měl smlouvu jen na rok.

Během testování bylo v technické laboratoři EA ve Vancouveru i testování na pohyb žen. Čím se dá naznačit , že by se i v brzké době mohli ženy objevit i v nějakém ročníku FIFA.

Bookmark and Share
Zpět

Vyhledávání

© 2007 - 2016 Euroliga FIFA 16 online liga, FIFA 14 online liga, FIFA 13 online liga, FIFA 12, FIFA 11, NHL 09 online liga, Aktualni vysledky, Livescore, NHL 09 cestina, FIFA 11 cestina, kursove a sportovni sazky, živé přenosy, RFactor, Trackmania