3 nejlepší fotbalové hry na mobilech a tabletech

17.11.2013 17:56

Naše mobily se stávají čím dál plnohodnotnějšími herními zařízeními, což je vidět i na širokém výběru sportovních, konkrétně fotbalových her. My jsme pro vás vybrali tři, nejlepší manažer, nejlepší simulaci a nejlepší „blbinku“. Určitě zkuste všechny, protože jsou nejen kvalitní, ale i dostupné zdarma.

Top Eleven

Prestižní disciplínu fotbalových manažerů na mobilních zařízeních neohroženě ovládá Top Eleven. Důraz je v něm kladem na soupeření mezi skutečnými hráči a na postupném budování klubu. Ano, celého klubu, ne jen hráčského kádru, ale i dalších stránek jako je stadion a další související budovy (tréninkové centrum…). Samotná hra je pak hlavně o získávání co nejkvalitnějších posil a trénování vlastních talentů, ostatně jako skutečný fotbal. Jako manažer ale nastavujete i taktiku a samozřejmě určujete ideální jedenáctku, která se dostala i do názvu celé hry.

Více o Top Eleven najdete ZDE

FIFA 14

Manažer je jedna věc, ale když si chcete opravdu fotbal zahrát, nemůžete šlápnout vedle s Fifou. To platí obzvláště na mobilech, kde vlastně nemá žádnou slušnou konkurenci. FIFA 14 přináší velkou novinku, neboť je zdarma, což v minulém ročníku neplatilo. Ke slovu se tak dostává milovaný i nenáviděný free-to-play model. Jinak jakoby hra z oka vypadla velké konzolové/PC Fifě. Velmi povedené jsou animace, jen na ovládání si musíte chvíli zvykat. Až vám přejde do krve, užijete si s hrou spoustu hodin zábavy a to i díky online multiplayeru. Hra nabízí i sdílení replayů, nebo promítání formy/zranění/soupisek z reálných zápasů na vaše virtuální hřiště. Kompletní licence i pečlivě vymodelované skutečné stadiony jsou pak u FIFA 14 samozřejmostí.

Více o FIFA 14 najdete ZDE

Score! WorldGoals

Svérázná hra Score! WorldGoals je požehnáním pro každého správného fotbalového fanatika. Díky ní si totiž přehrajete originální, důležité, nebo jinak atraktivní gólové situace z reálných zápasů minulosti. Hra využívá intuitivního dotykového ovládání, které se jí podařilo vyšperkovat k dokonalosti. Prokažte skutečný cit pro fotbal a napodobte největší světové hvězdy v jejich nejzářivějších momentech.

Na portálu Stahnu.cz na vás čeká spousta další kvalitních her i programů.

Více o Score! WorldGoals najdete ZDE

Bookmark and Share
Zpět

Vyhledávání

© 2007 - 2016 Euroliga FIFA 16 online liga, FIFA 14 online liga, FIFA 13 online liga, FIFA 12, FIFA 11, NHL 09 online liga, Aktualni vysledky, Livescore, NHL 09 cestina, FIFA 11 cestina, kursove a sportovni sazky, živé přenosy, RFactor, Trackmania